Beyond Your Mind. Think further, feel good.

Home > Over BYM

Over BYM

Wie is Beyond Your Mind?

Beyond Your Mind is opgericht door ons, twee gepassioneerde ondernemers uit Nederland. Wij, Julian en Daan, startten naast onze studie ons eigen kledingmerk. Julian Hendriks (21) studeert Vastgoed & Makelaardij in Groningen en Daan van den Burg (21) is student biologie in Amsterdam (VU). De combinatie van ondernemen en studeren betekent hard werken, maar geeft ons veel voldoening.

Collectie

Onze shirts en truien worden geproduceerd in Portugal. Hier hebben wij voor gekozen omdat wij streven naar de beste en de meest luxe kwaliteit kleding. Naast onze hoge kwaliteit hebben we ook oog voor detail. 
Bij BYM gebruiken we hoogwaardige stoffen die speciaal voor ons merk zijn ontwikkeld. Onze fleece-achtige katoen voelt zacht en soepel en is supercomfortabel. Onze kleding heeft een prachtige slimfitpasvorm en is tot in de kleinste details keurig afgewerkt.  De kleding van BYM is niet alleen mooi. De BYM-producten staan ook voor sportief, luxe en duurzaamheid. 
Wij blijven doorgaan met het produceren van nieuwe, originele en mooie kleding die voor jou bestemd zijn. We hopen dat u tevreden bent met onze producten en dat u fan blijft van Beyond Your Mind. Think further, feel good.

De start van BYM

Julian en Daan begonnen in 2016 met BYM. De eerste klus was het bedenken van de naam en het logo. Daarna begon de zoektocht naar een kledingontwerpster. Na wat tekenen op papier is samen met haar het unieke slimfitmodel bedacht. De volgende stap, het zoeken naar een producent. Dit was achteraf bezien een heel leerzame ervaring geweest. Er kwam ontzettend veel bij kijken, met name omdat de productie in Portugal wordt gedaan. Telkens weer nieuwe monsters en prototype van de stoffen en de pasvorm; tot we uiteindelijk de ultieme stof en pasvorm vonden. Het bedenken en het laten ontwikkelen  van een mooie bijpassende verpakking en alle toeters en bellen rond onze website volgden daarna. Na drie jaar hard werken, presenteren wij nu met trots ons merk Beyond Your Mind (BYM).

Julian Hendriks (21)

Van jongs af aan ben ik al bevriend met Daan. Wat begon met veel lol en keihard trainen op de tennisbaan groeide uit tot een vriendschap. Toen ik mijn ideeën om eigen shirts te gaan maken met Daan besprak zijn we er samen vol in gedoken. Nu blijkt dat we elkaar ook ‘in zaken’ perfect aanvullen. Zo blijk ik de snelle ‘regelneef’ en houd ik alle stappen in het productie- en verkoopproces nauwkeurig bij. Daan overziet ondertussen meer het geheel en dwingt ons om af en toe rustig na te denken over volgende (verstandige) stappen.  

De passie voor kleding zit in mijn bloed. Zo begon mijn vader, Henri (Hans) Fetter, ook al op zijn 19e met kleding. Zijn merken, waaronder onder andere Ball jeans, zijn uitgegroeid tot grote bekende Nederlandse modemerken. Helaas is mijn vader in 2014 overleden. De passie voor textiel en kleding heeft hij duidelijk aan mij doorgegeven. Met BYM wil ik mijn droom waarmaken en tegelijkertijd mijn vader trots maken. Dit motiveert mij extra om niet alleen een prachtig merk neer te zetten maar ook om van BYM echt iets bijzonders te maken.  

Daan van den Burg (21)

Julian en ik zijn van jongs af aan al goede vrienden. Toen we beiden 8 jaar waren stonden we al samen op de tennisbaan. We hebben duidelijk verschillende karakters maar in onze creatieve ideeën voor BYM vullen we elkaar precies aan. Na twee jaar regelen en buffelen is het nu dan eindelijk zo ver dat we met trots onze shirts lanceren. 

Ik heb de passie voor kleding niet, zoals Julian, in mijn bloed, maar wel in mijn hart. Van jongs af aan volg ik fanatiek de laatste trends. Niet alleen de modetrends maar ook het nieuws en de hypes op gebied van muziek, vlogs en social media. Omdat ik al lange tijd alle trends volg ben ik ervan overtuigd dat we met BYM een enorme 'impact' kunnen maken.